Hvem er jeg
Camilla Juul Dahl - Serious Beauty - Klinik i Ballerup / Måløv

Camilla Juul Dahl

Master Stylist

Certifikater

EyeDesign lvl. 1


EyeDesign lvl. 2


Perfect Fan Volume Technique


Glue and Chemistry


Competition Workshop


Lash to Lash Technique


Perfect Russian Volume


Keratin Lash n' Brow Lift


Kelley Baker Brow Styling


Outloud Lash Lift Stylist


CND ShellacMit navn er Camilla er her er rejsen til Serious Beauty

 

Jeg er fuldtids mor og fuldtids klinikejer og kommer fra Frederikssund, hvor jeg bor sammen med min mand og vores 3 skønne børn.

 

Min interesse for påsætning af vipper startede i 2014. Her tilbragte jeg selv en del tid på briksen og elskede alt fra den afslappende behandling til følelsen af større omsorg for mig selv. Dette gav mig lysten til at lære alt omkring det for at kunne videregive netop denne følelse til andre! 

 

Min interesse for påsætning af vipper voksede sig meget hurtigt stor og jeg besluttede at tage mit første Eyelash Extensions kursus i 2014. I tiden fra 2014 lavede jeg et utal af vippe extensions ved siden af mit job, som kostfaglig eneansvarlig – Og tro mig... Jeg har elsket hvert et øjeblik siden da! 

 

Jeg besluttede i 2018 at nu var tiden inde til, at dette skulle være min levevej og stoppede i faget som kostfaglig, men da branchen hele tiden udvikler sig og nye metoder kommer til, besluttede jeg mig for at opdatere min daværende viden indenfor denne verden.

 

Efter grundig søgen fandt jeg frem til Lash Bar Academy. Det var her jeg for 2. gang blev certificeret, først som Junior Lash Stylist og efterfølgende som Professionel Lash Stylist, for senere at kunne blive eksamineret og få titlen som Master Lash Stylist.

 

Titler på certifikater er for mig meget mere end bare at se godt ud! Det er et bevis på et kunstnerisk håndværk, en livsstil og man kan via påsætning af vipper skabe en stor livsværdi for kvinder. Dette er blot nogen af de mange glæder der er ved arbejdet som vippeteknikker, nemlig det at kunne skabe skønhed, velvære og livskvalitet! 

 

Jeg kan nu med stolthed sige at jeg står med egen klinik, top 3 placeringer fra nationale og internationale Eyelash Extensions konkurrencer, et hav af efteruddannende kurser/certifikater og selvfølgelig ikke mindst med de skønneste og sødeste kunder, som hver dag er med til at holde mit “lille barn” kørende. Tak for jer! 

Serious Beauty logo

Serious Beauty - Bymidten 68 - 3500 Værløse - Telefonnr.: 42701640 - E-mail: kontakt@seriousbeauty.dk - CVR: 39975041