Lash Lift

Lash Lift


Denne øjenvippe-behandling er et semi-permanent buk af egne vipper. Intens genopbyggende keratin og collagen after-treatment.


Ved hjælp af bløde silikoneforme, der lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret lim. Derefter påføres der en lifting lotion.


Derefter påføres en setting lotion i hvorefter den neutraliseres og evt. farves de øvre vipper. Vipperne frigøres fra silikonen og renses. Der gives en nærende vippepleje, samt en Keratin og Collagen kur (Booster).


Denne booster/botox indeholder også Pro-vitamin B5, silkeproteiner og Hyaluronsyre. Boosteren trænger ekstremt dybt ned i håret, reparerer, genopbygger og styrker det indefra, samt tilfører masser af fugt


Et Lash Lift holder i op til 8 uger, dog er der enkelte som føler behovet for ny behandling indenfor 4-6 uger.


Jeg anbefaler en farvning af vipperne i forbindelse med et Lash Lift. Det gør at ens vipper kommer til at syne længere og give volume.

Få fantastiske øjenvipper uden brug af extensions, mascara eller vipperbukker med denne behandling!

Lash Lift | Giv dine egne vipper et smukt nyt look! | Serious Beauty - Ballerup
Lash Lift | Giv dine egne vipper et smukt nyt look! | Serious Beauty - Ballerup

Efterpleje


Man må IKKE benytte vippebukker når man har fået lavet et Lash Lift, men til gengæld kan man lige efter endt behandling bruge sin almindelige mascara og bade. Man kan med fordel købe en Lash Essence, som er et godt efterpleje produkt specieludviklet til Lash Lift. Se mine efterplejeprodukter HER.

 

NB:


Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage den kemiske påvirkning, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt løft. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette kan man prøve at give et forsøg mere, men det er ingen garanti at vipper/bryn derefter vil tage imod behandlingen.


Oplever man at have fået for meget løft, kan dette nemt afhjælpes ved at få et Re-Lift.

Serious Beauty - Bymidten 68 - 3500 Værløse - Telefonnr.: 42701640 - E-mail: kontakt@seriousbeauty.dk - CVR: 39975041