Eyelash Extensions
Eyelash Extensions | Få de flotteste fyldige øjenvipper! | Serious Beauty - Ballerup

Classic Single Lashes

Klassisk Single Eyelash Extensions er enkelte vipper som påsættes de naturlige vipper 1:1. Klassisk Eyelash Extensions er for dig som ønsker mere længde, fylde og farve. Denne teknik gør det muligt at korrigere og designe ens øjne og ansigt. Jeg arbejder med LASER LASH eyelash extensions (syntetiske vipper), som er en efterligning af ægte mink hår. Disse sorte syntetiske vipper har en flot semi mat overflade og fin struktur. Disse Laser Lash Extensions findes i mange forskellige længder, tykkelser og kurver.

Hybrid Lashes

Hybrid Lashes er en blanding mellem Single Lashes og Volume Lashes. Dette giver et super flot og fluffy look. Ved Hybrid Lashes laves der faner af 2-3 meget fine vippevifter der sættes i mellem de klassiske enkeltvipperHybrid Lashes er for dig som synes at Single Lashes giver for lidt volume, men samtidig synes at Volume Lashes bliver for meget. Altså en god blanding af disse to. Hybrid Lashes er også oplagt til dig med få og/eller små tynde naturvipper.

Light Volume Lashes

Light volume, også kaldet 2D vipper er en påsætning hvor du tager 2 extensions og påsætter på én naturvippe.

Dette er en meget mild form for volume og selve fylden vil afhænge af, hvor mange naturvipper man har.

Light Volume er lettere, fluffere og giver et fyldigere look. Volumevipper er perfekt for dig, der har sparsomt med vipper, skaldede pletter eller bare ønsker et mere dramatisk udseende end hvad Single Lashes kan give.

Volume Lashes

Volume Lashes er syntetiske nylon vipper. De er så fine og ekstremt fjerlette, at man med ny teknik kan opsamle 2, 3, 4 og 5 extensions i samme tag, man skaber derefter den fineste vifte og påsætter denne vifte på én natur vippe ad gangen. Påsætningen er endnu lettere og endnu mere fleksibel end en klassisk 1:1 laser lash påsætning, og holder derfor også bedre. En volume påsætning vil give dig en langt smukkere ensartet tæthed i dine vipper og et voluminøs look.

Makeup på Extensions

Din almindelige mascara og en vippebukker må ikke benyttes ved påsate vipper. Der findes dog specialudviklet makeup til Eyelash Extensions. Hør mere om dine mulighederne for make up og after care i klinikken. Se mine makeup produkter HER.

 

Det Gode Råd til Extensions

HUSK! Dine nye smukke extentions må ikke blive udsat for træning, dampbad og sauna de første 24 timer. Du må dog gerne gå i bad og gøre dine vipper våde efter 4 timer. Undgå at hive og pille for meget ved dine påsatte vipper, så de kan forblive smukke i så lang tid som muligt

Opfyldning af Extensions

Vores vipper har en helt naturlig vækstcyklus og det betyder at vi mister ca. 2-5 vipper dagligt. Det anbefales derfor at du får en opfyldning indenfor 2,5-3 uger á 60-90 minutter, da der vil være tyndet ud i vipperne. Se opfyldningspriser HER.

 

Pleje af Extensions

Man skal være opmærksom på hygiejnen omkring sine påsatte extensions. Der findes en lang række produkter til efterpleje af sine påsatte vipper. Hvis man giver sine vipper den korrekte efterpleje resulterer dette også i en langt bedre holdbarhed. Efter endt behandling vil jeg guide dig i korrekt efterpleje. Se mine efterplejeprodukter HER.

Serious Beauty - Bymidten 68 - 3500 Værløse - Telefonnr.: 42701640 - E-mail: kontakt@seriousbeauty.dk - CVR: 39975041