Brow Lift - Bryn Løft

Kæmpe hit og er helt klart kommet for at blive!

Brow Lift - Serious Beauty før og efter

Brow Lift / Bryn Løft


Denne bryn-behandling er et løft til brynshårene. Er du en af dem som har brynshår, som vokser i flere retninger, stritter eller som er nedadgående, vil du med denne bryn-behandling få en mere ensartet og opadgående retning på brynet.


Looket 'brushed up brows' er ligenu et MEGET populært look. En regenererende bryns behandling, som får brynet til at fremstå fyldigere, ved hjælp af biotin, Keratin og collagen boosteren. 


Brow Lift er den eneste af sin art, der plejer hvert enkelt bryns hår i dybden, og genopbygger det indefra.


Et Brow Lift gør det også langt nemmere at style brynene med dit ønskede udseende for den dag.


Du kan også vælge at booke et Brow Lift sammen med et Lash Lift eller Eyelash Extensions.


Et Brow Lift holder i op til 8 uger, dog er der enkelte som føler behovet for ny behandling indenfor 4-6 uger.


Jeg anbefaler en farvning af bryn i forbindelse med et Brow Lift. Det gør at ens bryn kommer til at fremstå stærkt og give volume.

Efterpleje


Man kan med fordel købe en vippe/bryn conditioner serum, som er et godt efterpleje produkt specieludviklet til vipper og bryn. Se mine efterplejeprodukter HER.


Desuden findes der et hav af lækre bryn makeup fra den vendensberømte Kelley Baker, som kan bruges til efter et bryn løft.

 

NB:


Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage den kemiske påvirkning, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt løft. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette kan man prøve at give et forsøg mere, men det er ingen garanti at vipper/bryn derefter vil tage imod behandlingen.

Brow Lift - Serious Beauty

Serious Beauty - Bymidten 68 - 3500 Værløse - Telefonnr.: 42701640 - E-mail: kontakt@seriousbeauty.dk - CVR: 39975041