After Care
Eyelash extensions after care

Husk! at med den rette After Care øger du holdbarheden på de påsatte extensions og/eller dine egne vipper og giver samtidigt vipperne et intenst og glansfuldt look. Alle produkter kan købes i klinikken. 

LASH FOAM

eyelash extensions vippeshampoo

Lash Foam Cleanser fjerner effektivt bakterier og støv. Den forlænger samtidig holdbarheden af eyelash extensions. Lash Foam kan bruges dagligt og forebygger bakteriedannelse samt tilfører fugt og næring til vipperne.

 

Indhold: Fås både som 50 ml og 100 ml.


Pris 100 ml 159,-

BLACKDIAMOND COATING SEALANT

eyelash extensions glaze

Denne luksuriøse glaze øger holdbarheden for de påsatte extensions og giver vipperne et intenst og glansfuldt look. Påføres dagligt med den medfølgende mascarabørste, som gør den nem at anvende for alle. Indeholder sort pigment.

 

Indhold: 7 ml.

Pris 219,-

SANZI BEAUTY - ØJENVIPPE SERUM

eyelash extensions glaze after care

Vippeserum med resultatgaranti, eller pengene tilbage!


Sanzi Beauty eyelash growth serum er til dig, som ønsker længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser, som er i Sanzi Beauty’s special udviklede vippeserum formel, giver du dine øjenvipper det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.

Ved at smøre det på rødderne af dine øjenvipper en gang dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 6-16 uger se, at dine øjenvipper bliver længere, fyldigere og stærkere.

 

Indhold: 5 ml.


Pris 590,-

SANZI BEAUTY - VIPPE OG BRYN CONDITIONER SERUM

eyelash extensions glaze after care

Plejer, styrker og fugter vipper & bryn

Sanzi Beauty eye zone conditioner serum (bryn og vippe conditioner) er til dig, der ønsker sunde og velplejede øjenvipper og øjenbryn på en naturlig og effektiv måde. Serummen er udviklet af de bedste ingredienser, der ved påførsel på vipper og bryn, en til to gange dagligt går ind og styrker samt plejer hårsækkene. Dette sker ved at give næring og fugt til hårene, som derved får et sundt og glansfuldt udseende, og samtidig forlænger levetiden af hårene.

 

Indhold: 8 ml.


Pris 320,-

LASH ESSENCE

Lash Lift Lash Essence

Lash Essence er en intens fugtbooster til de naturlige vipper! Et plejende after care produkt som enhver kunde bør eje. Den indeholder bl.a. kamille ekstrakt, en antioxidant, som giver fleksibilitet og naturlig beskyttelse mod solens stråler. Derudover har Lash Essence ekstrakt fra bambus, et naturligt silica som er kendt for at give næring, styrke og vitalitet til håret, samt stimulere væksten. Kan benyttes med eyelash extensions og er også et must-have for lash lift kunden.

Pris 219,-

CRYSTAL DROP COATING SEALANT

eyelash extensions glaze after care

Denne luksuriøse glaze øger holdbarheden på de påsatte extensions, og giver vipperne et intenst og glansfuldt look. Påføres dagligt med den medfølgende mascarabørste, som gør den utrolig nem at have med at gøre. Mascarabørsten anvendes til Single Eyelash Extensions, og påføres som en almindelig mascara i bunden af extensions. 

 

Indhold: 7 ml.


Pris 219,-

SANZI BEAUTY - ØJENBRYN SERUM

eyelash extensions glaze after care

Giver fyldigere og stærkere bryn

Sanzi Beauty eyebrow enhancing serum er til dig, som ønsker en øjenbryn serum, der giver fyldigere og stærkere øjenbryn på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser, som er i Sanzi Beauty’s special udviklede formel, giver du dine øjenbryn det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.

Ved at smøre bryn serum på øjenbrynene én til to gange dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 8-16 uger se, at dine øjenbryn bliver fyldigere og stærkere.

 

Indhold: 5 ml.


Pris 640,-

Serious Beauty - Bymidten 68 - 3500 Værløse - Telefonnr.: 42701640 - E-mail: kontakt@seriousbeauty.dk - CVR: 39975041